Pulitzer Amsterdam

Keizersgracht 234 1016 DZ Amsterdam

Pulitzer Amsterdam, gelegen aan de Prinsengracht en Keizersgracht, is een eersterangs locatie om te genieten van het Grachtenfestival. Dit unieke hotel bestaat uit 25 gerestaureerde 17e en 18e -eeuwse grachtenpanden. De 225 kamers en suites verenigen het rijke verleden en het hedendaagse van Amsterdam. Een mix van eclectische details en designstukken, samen met het individuele karakter van elk grachtenpand, laten Pulitzer Amsterdam tot leven komen.

Met het diverse aanbod aan eetgelegenheden biedt Pulitzer Amsterdam voor ieder wat wils. Jansz. serveert schitterend bereide klassiekers in een ongedwongen Amsterdamse setting. De naastgelegen Pulitzer’s Bar is een klassieke hotelbar (“Beste Hotelbar van Nederland 2019”) met een warme, intieme sfeer waar een voorliefde prevaleert voor iconische drankjes met een moderne uitvoering.

 De prachtige tuinen zijn een oase van rust; onverwachts groot en een rustieke omgeving waar gasten even de drukte van Amsterdam kunnen ontvluchten. Pause at Pulitzer maakt de tuinen helemaal compleet als lobbycafé met terras voor een fijn ontbijt, lichte maaltijd of een goed glas wijn.


www.hotelpulitzeramsterdam.nl