|| false)

Musici

Rob van de Laar

Rob van de Laar (*1987) studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Momenteel volgt hij een masterstudie Wiener Horn aan de Universität für Musik und Darstellende Kunst in Wenen bij Wolfgang Vladar.

 

Van 2008 tot 2013 maakte hij deel uit van het Residentie Orkest, Den Haag. Op dit moment is hij solo hoornist van het Gelders Orkest en remplaceert hij bij verschillende orkesten en ensembles waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Nederlands Blazers Ensemble.

 

Als solist trad hij op met het Brabants Orkest, het Nederlands Studenten Kamerorkest en orkest van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. 

 

Rob is verbonden aan het NEOS Brass ensemble en was in verschillende kamermuziek formaties te horen op diverse nationale en internationale festivals waaronder het: Tblisi Wind Festival,  het Orlando Festival en het Grachtenfestival. In 2014 ontving hij een Prins Bernhard Cultuurfondsbeurs en wordt hij ondersteund door de Stichting Eigen Muziekinstrument (SEM).

www.robvdlaar.com/