Musici

Norman speelde rollen in musicalproducties, zoals Sunset Boulevard, Annie, Titanic, 42nd Street, Oliver! en Miss Saigon.  In het jeud- en familiecircuit was hij te zien in de muziektheaterproducties Knofje,  Buster en Benjamin, De kleine Zeemeermin en Tijl Uienspiegel. 

Als performer werkte hij verder onder meer bij Theaterrestaurant Toussaint , van Hoorne Events en Arjan van Dijk Evenementen. Norman sprak vele stemmen in voor tekenfilms, zong een paar jaar in de disco/funkband Tendenz en was te zien in tv-series (o.a Rozengeur & Wodkalime) en commercials.

Als musical- en zangdocent is hij verbonden aan Theaterschool Rabarber, waar hij meerdere voorstellingen maakt, bewerkt  en regisseert (zoals Little Shop of Horrors, Dead Poets society en Kiss me Kate). Als zangdocent werkt hij bij Theaterschool Hofplein en bij Toverkids geeft hij spellessen en schrijft en regisseert hij het jaarlijkse toneelstuk.

Norman volgde spellessen en –workshops bij onder meer Lucas Borkel en de Trap. Jimmy Hutchinson en Marika Lansen waren zijn zangdocenten en bij Lucia Marthas nam  hij danslessen. Verder volgde hij workshops op het gebied van traningsacteren (Kemna Casting) en scenario- en toneelschrijven (De Schrijversvakschool).

Sinds 2008 is Norman als speler verbonden aan de Toren van Geluid.


Concerten in 2013 van Norman van Huut