|| false)

Musici

Camiel Lemmens

Camiel Lemmens (1999) is in 2006 begonnen met muzieklessen bij Koninklijke Harmonie Aurora  in Grevenbicht. In 2008 werd de instrumentkeuze door Camiel bepaald: ‘de Franse Hoorn’. Op het moment dat hij een instrument moest gaan kiezen  had de vereniging geen hoornisten en in overleg met zijn ouders is hij tot de keuze van de hoorn gekomen. Op de muziekschool Artamuse werd gestart met lessen door docent Jan Kitzen. Op dit moment heeft Camiel ook al diverse masterclasses mogen volgen bij o.a. Willy Bessems, René Pagen en Fokke van Heel.

In september 2013 werd Camiel na een auditie  toegelaten als hoornist bij het jong jong Nederlands Blazers Ensemble in Den Haag o.l.v  Bart Schneemann en Willem van Merwijk. Dit werd vervolgd met het jong Nederlands Blazers Ensemble zuid in 2014 tot heden. Daarnaast speelt hij in het hoornensemble van Artamuse o.l.v. zijn docent Jan Kitzen , bij Limburgs Jeugd Symfonie Orkest Amikejo sinds najaar 2014 en vanaf 2015 bij het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest.

Camiel heeft al op diverse podia mogen schitteren. Tijdens het openluchtfestival Viva Classic Live in Venlo heeft hij mogen samen werken met diverse fantastische nationale en internationale muzikanten zoals Marco Bakker, Henk Poort, Ernst Daniël Smid, Anna Emelyanova, Susanne Hardick, Sef Thissen en Hector Sandoval. Ook is Camiel doorgekomen tot de Nationale Halve Finale van het Prinses Christina Concours op 2 april 2016 in het Provinciehuis van Den Haag. Verder heeft Camiel twee maal mogen optreden in de tv-serie LEF! wat werd uitgezonden op de Limburgse regionale omroep L1.

Muziek maken biedt Camiel reuze veel plezier en hij grijpt dan ook elke gelegenheid aan om voor publiek te mogen musiceren.

www.camiellemmens.nl

Concerten in 2016 van Camiel Lemmens