De Overkant

De Overkant
Ruimte voor creatieve energie!

Werken in originele en sfeervolle bedrijfsruimten aan het IJ in Amsterdam Noord? Een evenement organiseren in een hal met een rauwe, industriële uitstraling? Dineren aan de zonnige kant van het IJ, schuin tegenover het station Amsterdam Centraal?

Dat kan aan De Overkant, de nieuwe creatieve hotspot van Amsterdam, waar horeca, ondernemen, creativiteit, cultuur en ambacht samenkomen.

Creatie, ambacht en cultuur
Woningstichting Eigen Haard heeft dit terrein vorig jaar gekocht. Het plan voor De Overkant bestaat uit twee delen. De komende jaren wordt De Overkant een bestemming met een mix van horeca, creatieve en ambachtelijke bedrijvigheid en evenementen. Deze diversiteit van ondernemers, in combinatie met de omgeving, biedt kansen voor inspirerende samenwerkingen en ontmoetingen. In de tussentijd ontwikkelen we plannen voor over tien jaar. Want dan wordt De Overkant een gemengd gebied voor wonen en werken aan de zonnige kant van het IJ!
Iedereen is welkom
De Overkant wordt een plek waar iedereen meer dan welkom is om te genieten van alles wat het terrein te bieden heeft. Hiermee krijgt cultuur er weer een prachtige plek bij in Amsterdam. De icoon van het terrein, De Kromhouthal, geeft plek aan kleine en grote evenementen en is per dag of dagdeel te huur. Ook voor bedrijfsruimte kunt u terecht aan De Overkant. Interesse? Mail naar huren@deoverkant.com en vraag naar de mogelijkheden. De horeca opent dit jaar haar deuren!
Meer weten?
Kijk op www.deoverkant.com